Bundelvoorstelling

Uitnodiging

Na 15 jaar brengt de Gentse multidisciplinaire kunstenaar jackjohanneshemp zijn nieuwste bundel krant van de ziel uit. De bundel krant van de ziel werd een mix van woord en beeld, waarbij de thema’s mens en techniek de rode draad doorheen de bundel vormen. Op een speelse en creatieve manier vermengt de kunstenaar woord en beeld met elkaar zodat deze elkaar versterken. Hierbij vormen de beelden een collage van terugkerende elementen, die aangevuld worden door poëzie.
De bundel verenigt een verscheidenheid aan thema’s, zowel op persoonlijk als ook op maatschappelijk vlak. De thema‘s mens en techniek hebben de voornaamste focus doorheen de bundel.
Ook ontwijkt de kunstenaar heikele thema’s zoals euthanasie of fakebookniet in deze nieuwe bundel. Door het brengen van deze thema’s haalt hij deze uit de ‘taboesfeer’ om ze vervolgens zo maatschappelijk bespreekbaar te maken.

Omdat de kunstenaar de doop van zijn nieuwste bundel niet zomaar voorbij kon laten gaan ging hij in zee met het cultuurpodium Droef.Gent. Zo zal u de gehele avond voorzien worden van live slam poetry en hip hop tijdens de signeersessie van de nieuwe bundel ‘krant van de ziel’, waarbij een verscheidenheid aan Gentse artiesten u zal vermaken met woord en klank.

Wij zien uw aanwezigheid als een meerwaarde om de avond van de bundel voorstelling tot een geslaagde avond te maken. Daarom nodigen zowel de kunstenaar jackjohanneshemp als Droef.Gent u uit op Zaterdag 24 november ‘18 om 20 u te Sint-Jacobs 10, 9000 Gent.

Mocht u helaas niet aanwezig kunnen zijn die avond, kunt u alvast een kijkje nemen in het boek op https://krantvandeziel.wordpress.com voordat u het koopt op http://boekjeswebshop.nl

Line-up